Прикажани се сите 2 резултати

Out of stock

Анатомски појас за кичма

690.00 ден

Анатомски појас за кичма

Шифра 3464

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Магнетен појас за потпора за грбот и кичмата

690.00 ден

Магнетен појас за потпора за грбот и кичмата

Шифра 4552

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com