Прикажани се сите 2 резултати

Електричен тример – ножица за жива ограда – Iskra HTEG61B-510

3,490.00 ден

Електричен тример – ножица за жива ограда – Iskra HTEG61B-510

Шифра 4868

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кујнски ножици

390.00 ден

Кујнски ножици

Шифра 4568

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com