Прикажани се сите 2 резултати

Out of stock

Електрична машина за мелење месо Haeger 2500 w

2,390.00 ден

Електрична машина за мелење месо Haeger 2500 w

Шифра 4201

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Машина за мелење месо RAF R.3368 – 2500 W

2,590.00 ден

Машина за мелење месо RAF R.3368 – 2500 W

Шифра 4270

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com