Прикажани се сите 2 резултати

Масажер за мускули – Fascial Gun KH-740

1,190.00 ден

Масажер за мускули – Fascial Gun KH-740

Шифра 4305

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за тело – Fascial gun

1,090.00 ден

Масажер за тело – Fascial gun

Шифра 4130

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com