Прикажани 1–16 од 17 резултати

Вентилатор за во автомобил

890.00 ден

Вентилатор за во автомобил

Шифра 4832

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Вентилатор за разладување

1,490.00 ден

Вентилатор за разладување

Шифра 4407

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Вентилатор за разладување 3 во 1

1,790.00 ден

Вентилатор за разладување 3 во 1

Шифра 4392

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Воздушен разладувач – Blu Breeze

Original price was: 1,190.00 ден.Current price is: 990.00 ден.

Воздушен разладувач – Blu Breeze

Шифра 3136

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!
Out of stock

Двоен вентилатор за автомобил

Original price was: 720.00 ден.Current price is: 590.00 ден.

Двоен вентилатор за автомобил

Шифра 7042

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини безжичен вентилатор

490.00 ден

Мини безжичен вентилатор

Шифра 4911

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини ладилник за воздух – Tower fan

730.00 ден

Мини ладилник за воздух – Tower fan

Шифра 3650

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Мини разладувач на воздух

Original price was: 770.00 ден.Current price is: 490.00 ден.

Мини разладувач на воздух

Шифра 3641

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини фрижидер за во автомобил 12 L

3,290.00 ден

Преносен уред за греење и ладење 12 L

Шифра 4178

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Преносен вентилатор со УВ ламба против комарци

2,690.00 ден

Преносен вентилатор со УВ ламба против комарци

Шифра 4819

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Разладувач на воздух со вода, клима уред, навлажнувач

4,190.00 ден

Разладувач на воздух со вода, клима уред, навлажнувач

Шифра 4874

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларен мини вентилатор со LED работно светло

490.00 ден

Соларен мини вентилатор со LED работно светло

Шифра 4409

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com