Прикажани 1–16 од 19 резултати

Греалка на гас – Рубин Р81001

1,870.00 ден

Греалка на гас – Рубин Р81001

Шифра 3858

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Грејач за околу врат

990.00 ден

Грејач за околу врат

Шифра 4636

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен загревач за стопала

990.00 ден

Електричен загревач за стопала

Шифра 4515

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен шал со прилагодлива топлина + power bank

990.00 ден

Електричен шал со прилагодлива топлина + power bank

Шифра 4674

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Електрично термо ќебе 150 X 120 CM

Original price was: 990.00 ден.Current price is: 790.00 ден.

Електрично термо ќебе 150 X 120 CM

Шифра 3419

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Ѕидна греалка – 2000 W

3,490.00 ден

Ѕидна греалка – 2000 W

Шифра 3870

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Кварцна греалка 1200 W

1,290.00 ден

Кварцна греалка 1200 W

Шифра 3810

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кварцна греалка RAF R.1175 – 2400 W

1,290.00 ден

Кварцна греалка RAF R.1175 – 2400 W

Шифра 4518

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кварцна греалка RAF R.1190 – 800W

790.00 ден

Кварцна греалка RAF R.1190 – 800W

Шифра 4478

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Керамичка греалка RAF R.1179b – 2000W

2,990.00 ден

Керамичка греалка RAF R.1179b – 2000W

Шифра 4516

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мала греалка со ЛЕД дисплеј 900 W

950.00 ден

Мала греалка со ЛЕД дисплеј 900 W

Шифра 4155

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини греалка 350 W

690.00 ден

Мини греалка 350 W

Шифра 3851

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини греалка со амбиентално светло – 1500 W

1,490.00 ден

Мини греалка со амбиентално светло – 1200 W

Шифра 3854

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини електрична греалка со 3Д пламен – 1000W

1,290.00 ден

Мини електрична греалка со 3Д пламен – 1000W

Шифра 3877

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини ѕидна греалка 400 W

800.00 ден

Мини ѕидна греалка 400 W

Шифра 4157

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com