Вентилатор за во автомобил

890.00 ден

Вентилатор за во автомобил

Шифра 4832

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4832 Ознаки:

Опис

Вентилатор – ладилник за во автомобил кој се приклучува на стандардниот приклучок за запалка во автомобилот

Со подобрен дизајн и намалена бучава овој вентилатор ќе ви помогне да ја намалите температурата на воздухот

Три нивоа на брзина на дување, во овозможува да го прилагодите протокот на воздух според вашите потреби.

Димензии 20×20 cm