Двостран магнетен чистач за прозорци

390.00 ден

Двостран магнетен чистач за прозорци

Шифра 4234

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Брзо, лесно и ефикасно чистење на обете страни на прозорци/стакла одеднаш!

Производот се состои од 2 дела:

Дел за чистење на внатрешниот дел од прозорецот

Дел за чистење на надворешниот дел од прозорецот

Магнетите ги држат надворешниот и внатрешниот дел споени преку стаклото

Движењето на една страна автоматски се одвива и на другата

Ќе ги исчистите двете страни на прозорецот одеднаш

Чистачот ви овозможува да ги покриете и сите агли, како одвнатре така и однадвор

Едноставен за употреба

Сунѓерче на внатрешната страна на чистачот

Сигурносен коноп за да случајно не ви испадне делот кој се наоѓа на надворешната страна
За стакла со дебелина од 3-8 mm

Димензии: 10,5 х 9,7cm