Диспанзер – пумпа за течен сапун за мијалник

590.00 ден

Диспанзер – пумпа за течен сапун за мијалник

Шифра 4413

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Дозер – пумпа за течен сапун изработена од нерѓосувачки челик

Се поставува дирекно на мијалник, садопер

Може да користите поголемо пакување од течен сапун или детергент за миење садови кое ќе биде поставено под мијалникот