Дигитална вага со електронски пресметувач на цени

1,690.00 ден2,090.00 ден

Дигитална вага со електронски пресметувач на цени

Шифра 3452

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3452 Ознаки:

Опис

Комерцијален електронски ЛЦД пресметувач на цени

Вага за мерење на овошје, зеленчук, месо и слични продукти

Може да складира до 8 единечни цени

Вградени прецизни сензори за мерење

Издржлива и наменета за долгорочна употреба

Водоотпорна површина, лесна за чистење

Вградена батерија која се полни преку напонскиот кабел за 220V вклучен во пакувањето

Може да работи и дирекно приклучена на 220V

40 kg без дополнителен дисплеј – 1690 ден.

50 kg со дополнителен дисплеј – 2090 ден.

 

Дополнителни информации

Изберете тежина

40 kg – 1690 den, 50 kg – 2090 den