Џебна дигитална вага

590.00 ден

Џебна дигитална вага

Шифра 3760

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3760 Ознаки:

Опис

Џебна дигитална вага неманета за мерење накит, монети, злато, лекови,

Четири различни мерни единици

Автоматско гасење после 60 сек.

Мерење од 0.01 гр до 200 гр.