Уред за фаќање на комарци

590.00 ден

Уред за фаќање на комарци

Шифра 3138

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Виолетова светлина која ги привлекува комарците и инсектите, особено навечер.

Доаѓа со USB кабелче со кое лесно може да се вклучи било каде.

Лесен за употреба.