Електричен чешел за вошки – Katyson

790.00 ден

Електричен чешел за вошки – Katyson

Шифра 4492

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Електричен чешел со помош на кој на брз и сигурен начин, без употреба на хемикалии и отрови ќе ги отстраните вошките и гнидите.

Вграден уред кој на принцип на вакум – вшмукување ги собира паразитите внатре во пластичен канистер со филтер. По третманот, филтерот едноставно се вади и се чисти за повторна употреба.

Чешелот е изработен од нерѓосувачки челик и се прилагодува под одреден агол.

Може да се користи за луѓе и за домашни миленици.

Во сетот има 3 филтри

Работи на 220 V