Безжичен алармен систем GSM10A

3,990.00 ден

Безжичен алармен систем GSM10A

Шифра 3785

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3785 Ознаки:

Опис

Целосен безжичен алармен систем за заштита на вашиот дом

Во системот има вклучено:

Една алармна централа која ги прима сигналите од околните PIR и магнетни сензори, како и од далечинските управувачи за активирање и деактивирање на системот. Работи на адатер од 12 V вклучен во сетот и има вградена батерија која во случај на пад на електричната енергија може да работи уште 4 часа.

Еден безжичен сензор за движење кој работи на батерии и кој може да биде поставен 10-20 m оддалеченост од централата и има способност на детекција на движење 5-8 m

Еден безжичен магнетен сензор кој работи на батерии и се поставува на влезна врата или прозорец. Може да биде поставен на оддалеченост 10-20 m од централата

Два далечински управвачи преку кои се активира и деактивира централата.

Во алармната централа се поставува СИМ картичка преку која алармниот систем ги праќа дојавите на вашиот мобилен телефон.