Хилта 1500w – Iskra Z1C-32C1

Хилта 1500w – Iskra Z1C-32C1

Шифра 4542

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

• Напон: 230V 50Hz

• Моќност: 1500W (максимум)

• Сила на удар: 6J

• Брзина: 800 вртежи во минута-1

• Број на удари: 4000 удари / мин-1

• Систем за дупчење СДС Плус

• Мека гумена рачка

• Систем против вибрации

• Брзина на избор: 0-5 (максимум)

• Дополнителна рачка

• испорачана галантерија:

• 2 x длета • 3 x бургии • 1 x капак за прашина • мерач за длабочина  • клуч

• Макс. капацитет на дупчење:

• железо: Ø 13 mm

• бетон: Ø 32 mm

• дрво: Ø 40 mm

• Должина на кабелот за напојување: 1,8м

• Пакување: куфер

• Димензии на пакувањето (во mm):  370 x 125 x 300

• Нето тежина: 6,75 кг

• Бруто тежина: 7,25 кг

• 24 месеци гаранција