Ултразвучен соларен уред против животни

490.00 ден890.00 ден

Ултразвучен соларен уред против животни

Шифра 3700

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Ултразвучен уред кој се полни со електрична енергија преку соларен панел

Испушта ултразвучен сигнал и вибрации кои се непријатни за животните, но нечуен за луѓето.

Ефикасно против мачки, кучиња, разни глодари, змии

Водоотпорен

Еден уред – 490 ден

Два уреди – 890 ден.

Дополнителни информации

Одберете количина:

Еден уред – 490 ден, Два уреди – 890 ден.