Дигитална паметна вага со 17 функции

850.00 ден

Дигитална паметна вага

Шифра 3876

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3876 Ознаки:

Опис

Паметната дигитална вага со LCD екран и 17 функции е модерен уред кој ти овозможува да го следиш и управуваш твоето здравје на едноставен и ефикасен начин.

Компактната аналитичка вага има читлив дигитален дисплеј каде што можеш да ја провериш твојата тежина, статусот на полнење на батеријата или собната температура.

Оваа паметна вага ти овозможува прецизно да ја следиш твојата телесна тежина. Со напредни сензори и технологија со висока прецизност, можеш прецизно да го следите твојот напредок и да ги постигнеш целите за губење или одржување на тежината.

Благодарение на вградениот bluetooth модул, вагата може да врши детални мерења на телесната тежина, да пресметува БМИ, да мери телесните масти, телесната вода и масата на коските и мускулите.

Со дури 17 различни функции, оваа вага обезбедува многу повеќе од само мерење на телесната тежина. Можеш да ја следиш телесната маса, процентот на телесните масти, телесната вода, мускулната маса, коските, стапката на метаболизам, БМИ и повеќе. Ова ти дава сеопфатен преглед на твоето здравје и напредок.

Им помага на корисниците редовно да ја следат нивната тежина и другите параметри за да останат информирани за нивниот здравствен статус и напредок.

Оваа вага е идеална за оние кои сакаат да постигнат здрави цели, како што се губење на тежината, намалување на процентот на телесните масти или градење мускулна маса.

Обезбедува информации за клучните параметри кои им помагаат на корисниците да го следат нивниот напредок и да ги водат кон постигнување на посакуваните резултати.

Со различни функции како што се процентот на маснотии во телото, телесната вода, мускулната маса и БМИ, овој производ е погоден за оние кои сакаат да го следат нивото на нивната кондиција.

Им овозможува на корисниците да ги следат промените во нивното тело со текот на времето и соодветно да ги приспособат вежбањето и исхраната.

Оваа вага е наменета за луѓе кои сакаат да одржуваат здрав начин на живот.

Вагата има до 17 функции:

 • Вага за мерење тежина;
 • Мерење на мускулна маса;
 • Мерење на маснотии;
 • Маса на вода;
 • Маса на коскено ткиво;
 • Ниво на коскено ткиво во %;
 • Вода во телото во %;
 • Телесни масти во %;
 • Содржина на мускулите во телото во %.

БМИ

Контрола на нивото на дебелина;

Проверка на правилната тежина;

BMR – дневна потреба за калории;

Контрола на напредокот;

Меморијата ви овозможува да ги анализирате резултатите;

Можност за снимање и мерење за 8 корисници.

Технички карактеристики:

 • Димензии: 28 x 28 cm;
 • Напон: 3V; работи на батерии
 • Јачина на струјата: ⩽25mA;
 • Струја на мирување: ⩽10µA;
 • Температура на складирање: -10 до 50 Целзиусови степени;
 • Најдобра работна температура: 5 до 40 степени Целзиусови;
 • Најдобра влажност: ⩽90% RH;
 • Максимална тежина: 180 кг;
 • Минимална тежина: 3 кг;
 • Точност на мерење: 50гр;
 • Единици за мерење тежина: KG;
 • Единици за мерење на температурата: C;
 • Подобна возраст: 10 – 80 години – (само за користење на апликацијата);
 • Опсег на мерење на телесните масти: 5 – 50%;
 • Опсег на мерење на телесната вода: 20 – 70%.