Turbo Pump – Пумпа на батерии за пренесување на течности

670.00 ден

Turbo Pump – Пумпа на батерии за пренесување на течности

Шифра 7048

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Практична пумпа со помош на која ќе ги пренесете течностите

Работи на батерии

Капацитет од 2.5 литри во минута

Пумпата има сензор за автоматско запирање за да не дојде до претекување

Одлична за автомобили, камиони, генератори, аквариуми, запушени одводи итн.