Магично црево со млазница

790.00 ден990.00 ден

Магично црево со млазница

Шифра 3216

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Магично црево со млазница

Должина и цена: 30 м – 790 ден., 45 м – 890 ден., 60 м – 990 ден.

Идеално решение за вашиот двор, за перење на возило, за чистење

Не се замрсува ни превиткува

Кога водате е пуштена се изголжува до 3 пати

Изработено од латекс црево, ткаенина од полиестер и пластичен конектор

Млазница на која лесно можете да подесите каков сакате да биде млазот на водата

Напомена: Не се препорачува цревото да е под постојан притисок кога не се користи

Дополнителни информации

Изберете должина на црево

30 м – 790 ден., 45 м – 890 ден, 60 м – 990 ден.