Дигитална вага со електронски пресметувач на цени

2,870.00 ден

Дигитална вага со електронски пресметувач на цени

Шифра 4210

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4210 Ознаки:

Опис

Комерцијален електронски ЛЦД пресметувач на цени

Вага за мерење на овошје, зеленчук, месо и слични продукти

Вградени прецизни сензори за мерење

Издржлива и наменета за долгорочна употреба

Водоотпорна површина, лесна за чистење

Индикација за преоптоварување и низок напон

AC/DC полнење со вградена батерија на полнење

Автоматски режим за заштеда на енергија

Шест различни мемории за единечна цена

Максимално оптеретување 25 кг