Сијалица против комарци и инсекти

320.00 ден

Сијалица против комарци и инсекти

Шифра 4349

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Сијалица против комарци која се монтира на стандардна фасонка на напон од 220 V

Ултравиолетовата светлина ги привлекува инсектите, а високонапонската инсталација внатре во сијалицата ги убива.