Рачна машина за мелење месо и зеленчук

690.00 ден2,390.00 ден

Рачни машини за мелење месо и зеленчук

Шифра 3175

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Рачни машини за мелење месо и зеленчук
Големина бр.8 Цена 690 ден.
Големина бр.10 Цена 790 ден.
Големина бр.32 Цена 1990 ден.
Големина бр. 32 со каиш Цена 2390 ден.

Оваа машина го претвора свежото месо во здраво мелено месо, во кое точно знаете што има

Може да се користи за правење домашни ќофтиња, филови за пити, смеса за плескавици и сл.

Големина 8 и 10 се прицврстува на стабилна површина со прилагодлива стега

Големина 32 дирекно се зашрафува за стабилна површина

Изработена од високо квалететен нерѓосувачки челик, со вклучени нож и решетки

Дополнителни информации

Одберете големина:

Големина бр.8 Цена 690 ден., Големина бр.10 Цена 790 ден., Големина бр.32 Цена 1990 ден., Големина бр. 32 со каиш Цена 2390 ден.