Мрежа против инсекти и комарци

370.00 ден

Магнетна мрежа за на врата – Magic mesh

Шифра 3652

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Магнетна мреза за на врата со која ќе го спречите навлегувањето на инсектите во вашиот дом.

Лесна за поставување и за монтажа

18 магнети со кои мрежата автоматски се затвора

Димензии 210 x 100 cm