Прикажани се сите 11 резултати

Мини фен за коса

490.00 ден

Мини фен за коса

Шифра 4117

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фен за коса – Gemei GM-1766

890.00 ден

Фен за коса – Gemei GM-1766

Шифра 4750

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фен за коса – VGR V-450 – 2400 W

1,490.00 ден

Фен за коса – VGR V-450 – 2400 W

Шифра 4632

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фен за коса KFNWUUD КW-1707

1,200.00 ден

Фен за коса KFNWUUD

Шифра 4118

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фен за коса NOVA NV-7080

800.00 ден

Фен за коса NOVA NV-7080

Шифра 4119

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фен за коса Remington Re-2050

890.00 ден

Фен за коса Remington Re-2050

Шифра 4213

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фен за коса Sonar 3000 W

870.00 ден

Фен за коса Sonar 3000 W

Шифра 3462

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Фен за сушење коса – Iskra RH 1837-2 BL/GY

1,390.00 ден

Фен за сушење коса – Iskra RH 1837-2 BL/GY

Шифра 4523

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Фен за сушење коса – Iskra RH-1827M-5

1,590.00 ден

Фен за сушење коса – Iskra RH-1827M-5

Шифра 4522

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Четка со топол воздух RAF R.420 – 1000 W

990.00 ден

Четка со топол воздух RAF R.420 – 1000 W

Шифра 4635

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com