Тава за печење и готвење – Pizza pan

1,290.00 ден1,890.00 ден

Тава за печење и готвење – Pizza pan

Шифра 3167

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3167 Ознаки:

Опис

Моќност: 1500W

Длабочина: 2,5 cm

Стаклен капак

Нелеплива површина со висококвалитетен керамички слој

Eлектричен кабел со термостат

Термички изолирани рачки

Напојување: 230V/ 50Hz

Контролен индикатор кој покажува кога тавата се загрева

Совршен кружен облик за да направите вкусна пица за само неколку минути. Покрај пица, можете да приготвите и многу други јадењa, т.е. да приготвувате намирници како месо, риба, зеленчук, јајца и др. на здрав начин, без (или со мала количина) масло за готвење.

Совршено подготвена храна секој пат!

Употреба: Откако сте ја вклучиле тавата почекајте 5-10 минути. Откако ќе се вклучи контролниот индикатор можете да почнете со готвење/печење. Кога јадењето е целосно подготвено, регулаторот за температура наместете го на одржување на температурата за јадењето да остане топло.

Внимание: По употребата исклучете го апаратот од струја. Не употребувајте остри предмети од метал. Плочата за загревање по употреба исчистете ја само со влажна крпа. Остатоците од храна или маснотии на плочата можат да предизвикаат пожар. Плочата за печење не ја потопувајте во вода. По чистење на тавата, пред нова употреба потребно е комплетно да се исуши.

Општи безбедносни упатства

  1. Кабелот не смее да виси преку рабовите на работната маса или друга површина и не смее да доаѓа во допир со жешки површини.
  2. Тавата не смеете да ја носите додека работи. Особено треба да се внимава кога во неа има врело масло.
  3. Пред да почнете да го употребувате апаратот и да го вклучите во струја, наместете го термостатот на потребната температура.

Димензии и цена:

Дијаметар 36 cm – 1290 ден.

Дијаметар 38 cm – 1490 ден.

Дијаметар 40 cm – 1690 ден.

Дијаметар 42 cm – 1890 ден.

Дополнителни информации

Изберете големина

Дијаметар 36 cm – 1290 ден., Дијаметар 38 cm – 1490 ден., Дијаметар 40 cm – 1690 ден., Дијаметар 42 cm – 1890 ден.