Резервни делови за Nutri Bullet

390.00 ден890.00 ден

Резервни делови за Nutri Bullet

Шифра 4374

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: Не е достапно Ознаки:

Опис

Комплет нож со заштитна гума – 890 ден. (10 x 3.85 cm)

Голема чаша – 690 ден.

Гумен запчаник – црн – 390 ден. (4 x 1.5 cm)

 

Дополнителни информации

Одберете резервен дел:

Комплет нож со заштитна гума – 890 ден. (10 x 3.85 cm), Голема чаша – 690 ден., Гумен запчаник – црн – 390 ден. (4 x 1.5 cm)