Машина за миење под притисок AKKO Star AK55917

4,900.00 ден

Машина за миење под притисок AKKO Star AK55917

Шифра 4250

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Моќност: 1300 W

Напон: 220-240 V

Максимален притисок 70 Bar

Проток на вода 5.1 L/min

Тежина 7 kg.

Автоматско запирање

Максимална температура на вода 50 степени