Маска за заварување со автоматско затемнување

690.00 ден

Маска за заварување со автоматско затемнување

Шифра 4851

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4851 Ознаки:

Опис

Оваа маска со автоматско затемнување е суштинска алатка за сите заварувачи кои сакаат да ја подобрат својата продуктивност и заштита за време на заварувањето. Со автоматско затемнување на стаклото им овозможува на корисниците јасно да го видат заварувањето без напор и без рачно прилагодување, со што се подобрува ефикасноста и прецизноста.

Автоматско затемнување – Нашата автоматска маска за заварување обезбедува моментално затемнување на стаклото за време на моментите на заварување, овозможувајќи им на корисниците јасно да го видат процесот на заварување без напор и без потреба од рачно прилагодување.

Повеќенаменска употреба – Може да се користи и за други задачи кои бараат заштита на очите од силна светлина, како што се сечење метал, брусење или дури и работа на сончеви места, што го прави суштинска алатка во работилницата или градилиштето.

Подобрена продуктивност – Благодарение на автоматското затемнување и јасната видливост, корисниците можат да заваруваат со поголема прецизност и ефикасност, што резултира со подобрена продуктивност и квалитет на заварот.

Удобност и приспособливост – Нашата маска за заварување доаѓа со удобни и прилагодливи ремени и перничиња за брадата, што им овозможува на корисниците да го носат долги временски периоди без непријатност.

Технички карактеристики:

 • Затемнување: 8 нивоа;
 • Материјал на екранот: поликарбонат;
 • Големина 23 x 22 x 36 cm;
 • Работен век 2-3 години;
 • Тежина 340гр.