Попуст!

Филтер – прочистувач на вода

Original price was: 790.00 ден.Current price is: 590.00 ден.

Филтер – прочистувач на вода

Шифра 3168

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Прoчистувач на вода со 5 слоја на керамички филтер.

Идеален за во секоја кујна, го намалува мирисот и вкусот на хлор во водата.

Секогаш имајте пивка и чиста вода за пиење и за миење на овошјето и зеленчукот.

Има прекинувач со кој може да менувате дали сакате филтрирана вода или не.

На самиот филтер има проѕирен дел преку кој ја гледате состојбата на филтерот.

Има два вида на адаптери со кој може да се монтира на секоја чешма.