Попуст!

Чоколадна фонтана

870.00 ден

Чоколадна фонтана

Шифра 6011

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Елегантна чоколадна фонтана на три нивоа е совршена за сите специјални прилики. Чоколадната фонтана го носи чоколадото на врвот на кулата каде што тече надолу по секое ниво, создавајќи прекрасна глетка.
Можете да правите чоколадирано овошје или други колачиња со свежо топено чоколадо.

За совршена работа на чоколадната фонтана, таа треба да биде поставена на идеално рамна површина.

Прво се вклучува греачот за да се загреее површината на која се става чоколадата, а потоа и моторот кој преку спирала ја носи чоколадата до врвот на фонтаната. Најдобро е чоколадото да биде растопено во посебен сад пред да се стави во фонтаната. Или да се користи течно чоколадо.

Капацитет 150-200 gr. чоколада

Спецификација:

Материјал пластика-алуминиум
Работи на 220 v
Висина 22 см
Два прекинувачи, за грејачот и за моторот што ја исфрла чоколадата
Дијаметарот на делот во кој се истура чоколадото е 14.5 см
Моќност 65 w