Ласер, либела и метро со должина од 2.5 m

590.00 ден

Ласер, либела и метро со должина од 2.5 m

Шифра 4722

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4722 Ознаки:

Опис

Мулти практична алатка со вграден ласер за одредување на правец, стандардно метро со должина од 2.5 m и либела за мерење на хоризонтала и вертикала.

Изработена од квалитетна пластика, отпорна на удари, прашина, влага и сл

За ласерот се потребни 2 x 1.5 V батерии

Тежина 150 gr.

Димензии: 160x30x60 mm