Дигитален мерач за дебелина – шублер

790.00 ден

Дигитален мерач за дебелина – шублер

Шифра 3517

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Дигитален мерач на дебелина – шублер со максимална ширина од 150 mm

Квалитетна челичен мерач со мерна едниница во милиметри и инчи

Дигитален дисплеј на кој се прикажува дебелината на мерениот предмет