Ленти за спортисти – кинезиотејпинг

420.00 ден

Ленти за спортисти – кинезиотејпинг

Шифра 3661

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Ленти за рехабилитација кои ги користат спортисти и трудници

Тенки се, лесно се поставуваат, кожата може да дише преку нив

Кинезиолентите се користат при ортопедски, невролошки и при невромускулни заболувања, како и при спортски повреди.

Димензии 5 cm x 5 m