Магнетен аголен држач за заварување

390.00 ден

Магнетен аголен држач за заварување

Шифра 4787

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4787 Ознаки:

Опис

Магнетниот држач за заварување е иновативен инструмент кој го олеснува и подобрува процесот на заварување. Овој уред користи магнетна технологија за цврсто фиксирање на заварниот дел, што овозможува лесно и прецизно заварување.

Со помош на магнетниот држач, заварувачите можат да го држат заварниот дел во правилна позиција, што резултира со достигнување до посакуваните резултати. Овој алат е особено корисен за тешки или негабаритни делови, бидејќи обезбедува стабилност и точност во заварниот процес.

Магнетниот држач е дизајниран со цел да биде лесен за користење, со магнети што брзо и сигурно се прикачуваат и отстрануваат

За агли од 45°, 90°, 135°

Носивост: до 22кг.

Димензии: 10 x 15 x 2 cm