Флексибилна гума за изолација во вид на спреј

390.00 ден

Флексибилна гума за изолација во вид на спреј

Шифра 2522

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Овој спреј е универзален и погоден за скоро сите мајсторски занаети во куќата – поправка на пластични, метални површини како и покривни материјали и бетон.

Детално ги пополнува пукнатините, водоотпорна е и може да се префарбува!

За различни материјали – Овој спреј е универзален и погоден за речиси сите мајсторски занаети во куќата – поправка на пластични, метални, метални површини како и покривни материјали и бетон.

Наменет за сите временски услови. Оваа практична и квалитетна гума во вид на спреј нема да попушти. Исто така е водоотпорна така што нема да му пречи дожд и големи количини снег.

Кога спрејот ќе се суши, станува исклучително цврст и спречува корозија. Олуците и другите лимови или метални предмети се повеќе од погодни за овој вид поправка.

Доволно е да ја испрскаш пукнатината и да почекаш да се исуши 30-60 минути, по што ќе биде совршено запечатена и изолирана, а самата апликација нема да ти одземе повеќе од неколку минути. За кратко време ќе завршиш нешто што инаку би ти одзело многу повеќе време.

Овој спреј е сосема безбеден за употреба без да испаруваат хемикалии, не е штетен за рацете.

Спрејот е идеален за поправка и спречување на протекување на покривите и таваните. Формира заштитна бариера која ефикасно ги запечатува и хидроизолира површините, спречувајќи вода да навлезе и да предизвика оштетување.

Ако имаш ѕидови со пукнатини или оштетени области кои се склони кон истекување на вода, оваа заптивната смеса може да се нанесе за да ги запечати пукнатините и да создаде водоотпорна бариера, спречувајќи понатамошна инфилтрација на вода.

Оваа заптивната смеса може да се користи и за поправка на протекување во цевки и водоводни тела.

Добро се прилепува на различни површини и помага да се запре истекувањето на вода, што го прави вредна алатка за поправки на водоводот.

Достапна во бела, црна и сива боја.

Количина 700 ml.

Дополнителни информации

Одберете боја:

Бела, Црна, Сива