Катанец со аларм

590.00 ден

Катанец со аларм

Шифра 4814

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4814 Ознаки:

Опис

Ова е аларм катанец, кој може да се користи како катанец без аларм или со аларм, зависи во кој правец ќе ја ставате металната рамка…..

При првото допирање тој испушта предупредувачќи звук, а ако продолжите да го допирате тогаш алармот се вклучува, свири околу 20 секунди и потоа се исклучува… при повторно допирање алармот  веднаш  се вклучува без предупредување…..

Може да се користи за заклучување гаражи, помошни простории, велосипеди и сл.

Јачина на звук на алармот 110 db

Димензии: 7x9x3 cm, дебелина на металниот дел за заклучување 1 cm

Работи на батерии кои се поставуваат внатре во катанецот

Со катанецот доаѓаат и три клуча

Видео: