Заштитни очила за заварување – самозатемнувачки

490.00 ден

Заштитни очила за заварување – самозатемнувачки

Шифра 4597

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4597 Ознаки:

Опис

Кога ќе се генерира светлосниот зрак при заварувањет, екранот се затемнува од нормалната состојба, а кога светлината ќе исчезне, екранот се враќа во нормална состојба.
Сонда со висока чувствителност, висока ефикасност, нема да предизвика никакво оштетување на очите.
Еластичната лента за глава е прилагодлива и удобна за носење.
Должината на ногата на очилата може да се прилагоди според потребите на различни луѓе.