Голем диспанзер за вода

720.00 ден

Голем диспанзер за вода

Шифра 3480

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Диспанзер за вода кој се монтира дирекно на шишето за вода

Може да се користи за сите типови на шишиња од 5 до 18.9 L

Се полни на било кој полнач за мобилен телефон преку УСБ кабел

Димензии: 15 x 13,5 x 5.27 cm