Twisted car – автомобил на батерии

1,990.00 ден

Twisted car – автомобил на батерии

Шифра 3259

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Се управува со далечински управувач или со контролер кој се поставува на рака.

Двете оски на автомобилот се независни една од друга и затоа тој може да се движи напред назад, да ротира за 360 степани, да се превртува.

Автомобилот може да се движи со 7 км/ч, што претставува предизвик за организирање на трки меѓу повеќе автомобили.

Опремен е со два моќни електро мотори и лед светла што го прави многу интересна играчка за вашите најмили.

Тркалата се флексибилни и многу издржливи што му овозможува да се движи по секакви површини, асфалт, бетон, песок, камења и сл