Класично нинтендо со 620 игри

950.00 ден

Класично нинтендо со 620 игри

Шифра 6001

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Класично нинтендо со 620 игри

Се поврзува со телевизор преку AV порта или со SKART кебел

Вклучува најразлични игри со спорт, акциони, со пукање,  со трки и тн.

Има две рачки за играње