Магична патека за трка – Magic Tracks

690.00 ден

Магична патека за трка – Magic Truck

Шифра 3864

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Magic Tracks – патеката за тркање е сет кој вклучува патека и автомобил за возење.

Патеката може да се витка и заоблува во секоја форма и секој правец.

Патеката свети во мракот и има 4 весели бои, додека пак автомобилот има 4 ЛЕД сијалички кои прават вистинска забава во детската соба.

Сетот за тркање е составен од 220 дела, кои многу едноставно се спојуваат еден со друг во сите комбинации на бои. Формата на патеката можете многу лесно да ја менувате.

Magic Tracks сетот вклучува и автомобилче кое работи на 3 ААА батерии од 1.5 V

Magic Tracks сетот создава магија во собата кога ќе го изгасите светлото. Веселите бои светат во мракот и Вашите деца ќе уживаат во играта.Додека автомобилот поминува, ЛЕД светилките ја осветлуваат патеката што дава дополнителна магија на целата игра. Magic Tracks Ви нудат часови и часови забава во комбинација на бои и форми. Можностите се неограничени, и секоја наредна патека може да биде различна од претходната.

Magic Tracks патеката може да се витка и обликува во секој правец. Патеката може да се свитка за 360˚да се направи круг и автомобилот ќе се движи во внатрешниот дел.

Технички карактеристики:

  • Патека од 220 дела (3,6 метри);
  • Автомобилче со 4 лед светилки: 3ААА батерии.