Електричен компресор – пумпа за гуми

550.00 ден

Електричен компресор – пумпа за гуми

Шифра 7045

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 7045 Ознаки:

Опис

Практичен компресор – пумпа за автомобилски гуми

 • 260 PSI, ја инфлатира просечна автомобилска гума околу 5-6 минути (> 30 PSI)
 • Се напојува од запалката / DC 12V
 • Копче за вклучување – откако ќе се притисне, автоматски ќе работи со низок шум
 • Компактен и пренослив, лесен за употреба
 • Доаѓа со декоративен манометар
 • 3 адаптери за инфлатирање
 • PSI: 260  – Напон: DC12V.
 • Материјал: метал и пластика
 • Должина на кабелот: 3 m
 • Должина на воздушната цевка: 50 см
 • Димензии: 18 см х 18 см х 7 см