Шатор за кампување 2.1 x 2.1 m

2,190.00 ден

Шатор за кампување 2.1 x 2.1 m

Шифра 3642

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Шатор за кампување со димензии 2.1 x 2.1 m наменет за четири лица

Брзо и лесно се монтира, со механизам за саморасклопување

Влезот е дополнително покриен како би се спречило навлегување на вода

Високо квалитетно, водоотпорно платно

Засилено дно со подебело водоотпорно платно

Висина 135 цм