Преклопливо столче со наслон

650.00 ден

Преклопливо столче со наслон

Шифра 3525

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Преклопливо столче со наслон, изработено од квалитетна алуминиумска основа и платнени издржливи ленти за седење и потпирање.

Идеално за во двор, за на тераса, за на риболов, на плажа и сл.

Не зазема место, лесно за носење

Димензии 37 x 33 cm, висина на седење 40 cm, вкупна висина 74 cm