Безжичен фиксен термометар

1,250.00 ден

Безжичен фиксен термометар

Шифра 3243

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Безжичен термометар кој се поставува на зид

Идеален за претпријатија во кои има повеќе вработени, училишта, градинки, маркети, и секаде каде има потреба од превентивно мерење на температура

Доволно е само да се доближите на 10 см до термометарот и веднаш ви ја прикажува моменталната температура на телото

Според висината на телесната температура се менува и бојата на ЛЕД дисплејот, зелена, жолта или црвена

Звучно предупредување дали темпертурата е нормална или покачена.

Работи на батерии