Зелен ласер – покажувач

670.00 ден

Зелен ласер – покажувач

Шифра 3409

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Високо квалитетен ласер покажувач со домет до 2 км

На врвот на покажувачот има капа која го насочува ласерот во вид на ѕвезди.

Со тргање на капата, се ослободува за насочениот ласерски зрак.

Се полни преку УСБ полнач

Може да се користи при презентации, астронимија, планинарење, кампување или играње со домашниот миленик.

НАПОМЕНА: Забрането е дирекно насочување на ласерскиот зрак кон главата и очите.