Попуст!

Масажер за електро-импулсна физиотерапија

590.00 ден

Масажер за електро-импулсна физиотерапија

Шифра 3455

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Масажер кој со помош на кој електро – импулси врши мускулно релаксирање, ослободување од болка, согорување на масти и релаксација.

Масажерот за меридијанска терапија ќе масира во исто време во четири делови од телото.

Погоден за луѓе кои имаат болки во врат, рамо, колено, крајна нервна парализа.

Служи за физиотерапија во домашни услови по прифатлива цена.

Спречува многу болести, помага во циркулацијата на крвта.

Оваа машина може да ја користи на која било возраст

Лесен за употреба комплет за масажа и релаксација.

Исто така е погоден за носење насекаде додека патувате.

Работи на батерии или дирекно поврзан на струја со адаптер.