Преместувач на електрични уреди и мебел

890.00 ден

Преместувач на електрични уреди и мебел

Шифра 4505

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4505 Ознака:

Опис

Оваа алатка е совршена за секој што се сели од еден стан или куќа во друга. Ти овозможува лесно подигање и преместување на мебелот, заштедувајќи ти напор и време.

При реновирање или преуредување, често е неопходно да се премести мебелот за да се олесни работата.

Во работните средини, како што се работилници или магацини, често е неопходно да се преместуваат тешки машини или инвентар.

Може да се користи за побрзо и полесно поставување и преместување на мебел во продажните области или на места за настани.

Ефикасност на секој чекор – Зголеми ја продуктивноста и намали го стресот при движење или преуредување со користење на нашата алатка за побрзо и полесно движење.

Универзална примена – Дозволи оваа алатка да биде твој непроценлив асистент не само дома, туку и во работната средина, овозможувајќи ти флексибилност во организирањето на просторот.

Ефикасност на секој чекор – Зголеми ја продуктивноста и намали го стресот при движење или преуредување со користење на нашата алатка за побрзо и полесно движење.

Универзална примена – Дозволи оваа алатка да биде твој непроценлив асистент не само дома, туку и во работната средина, овозможувајќи ти флексибилност во организирањето на просторот.

Технички карактеристики:

 • Материјал: Железо;
 • Големина: 40 x 5 x 4 cm;
 • Максимална носивост: 200kg;
 • Раширена должина: 40-69 x 40-69 cm.