Шише со пумпа за наводнување и запрашување на растенија

420.00 ден

Шише со пумпа за наводнување и запрашување на растенија

Шифра 4775

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4775 Ознаки:

Опис

Ова шише со рачна пумпа ти овозможува да го користиш и за наводнување на растенија во градинат, цвеќињата во домотил и за дезинфекција и запрашување на растенијата од разни штетници.

Благодарение на рачната пумпа, можеш да го користиш ова шише лесно и брзо. Едноставно пумпајки направете воздушен притисок во шишето и прскај ја течноста според твоите потреби.

Со капацитет од 2 литри, нашето шише ти овозможува ефикасно да управуваш со количината на течност што ја користиш, што го прави економично и одржливо решение.

Благодарение на неговиот компактен дизајн и рачно работење, ова шише е идеално за употреба дома и во градината, обезбедувајќи ти практично и мобилно решение за наводнување или дезинфекција.

Подесувачка млазница која во ивозможува две нивоа на интензитет на прскање.

Технички карактеристики:

  • Материјал: пластика;
  • Капацитет: 2L.