Електричен автомобил – Bubble car

4,490.00 ден

Електричен автомобил – Bubble car

Шифра 4334

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Детски електричен автомобил на акумулатор наменет за деца од 2-12 год.

Време за потполно полнење 6-8 часа

Тежина на автомобилот 5.7 kg

Максимална тежина: до 60 kg

Вградена мелодија, LED светла, систем за правење балони од сапуница

Димензии: 62x46x64 cm